Lethal Weapon 3 1992

Tips:

Το Lethal Weapon 3 είναι μια αμερικανική ταινία δράσης του 1992, σε σκηνοθεσία Richard Donner και σενάριο Jeffrey Boam και Robert Mark Kamen. Η συνέχεια του Lethal Weapon 2 (1989), είναι η τρίτη δόση της σειράς ταινιών Lethal Weapon. Μουσική από τους Michael Kamen, Eric Clapton και David Sanborn. Πρωταγωνιστούν οι Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Stuart Wilson, Steve Kahan, Alan Scarfe, Nick Chinlund, Traci Wolfe και Darlene Love. Την ταινία ακολούθησε το Lethal Weapon 4 το 1998.

Story:

Μια εβδομάδα πριν από τη συνταξιοδότησή του από το LAPD, ο λοχίας Ρότζερ Μέρτο και ο Μάρτιν Ριγκς υποβιβάζονται σε καθήκοντα απλού αστυνομικού περιπολίας, αφού δεν κατάφεραν να εξουδετερώσουν μια βόμβα σε ένα κτιρίο γραφείων. Ενώ κάνουν περιπολία στο δρόμο, γίνονται μάρτυρες της κλοπής ενός τεθωρακισμένου αυτοκινήτου και βοηθούν στην αποτροπή του εγκλήματος με τη βοήθεια της οδηγού του τεθωρακισμένου αυτοκινήτου Delores. Ο ένας από τους δύο κλέφτες ξεφεύγει, αλλά ο άλλος τίθεται υπό κράτηση. Ο ύποπτος βρέθηκε ότι είναι γνωστός συνεργάτης του Τζακ Τράβις, ενός πρώην υπολοχαγού του LAPD, που διευθύνει ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου όπλων στο Λος Άντζελες. Το τμήμα ανησυχεί περαιτέρω ότι οι κλέφτες χρησιμοποιούσαν σφαίρες διάτρησης αλεξίσφαιρου γιλέκου. Οι Riggs και Murtaugh προωθούνται εκ νέου και ανατίθενται να συνεργαστούν με τη λοχία Lorna Cole από εσωτερικές υποθέσεις για να εντοπίσουν τον Travis.
Ο Τράβις διαπραγματεύεται με τον μαφιόζο Tyrone σχετικά με τη συμφωνία των όπλων του και στοτώνει τον κλέφτη που διέφυγε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τα παλιά του αστυνομικά διαπιστευτήρια για να μπει στην αίθουσα ανακρίσεων και να σκοτώσει τον ύποπτο υπό κράτηση, προτού του δωσεί συνέντευξη. Ο Τράβις δεν γνωρίζει ότι έχουν εγκατασταθεί κάμερες κλειστού κυκλώματος στο σταθμό και η Κόουλ μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του. Ενώ οι τρεις τους εξετάζουν το βίντεο, ο καλός τους φίλος Leo Getz, ο οποίος βοηθά τον Murtaugh να πουλήσει το σπίτι του, αναγνωρίζει αμέσως τον Travis από πολλές προηγούμενες απάτες και την αγάπη του για το χόκεϊ επί πάγου. Ο Murtaugh, ο Riggs και ο Getz πάνε να συλλάβουν τον Travis, σε έναν αγώνα χόκεϊ και ο Getz τραυματίζεται. Ωστόσο, ο Getz καταφέρνει να τους παρέχει πληροφορίες για μια αποθήκη που έχει ο Travis, την οποία έχει αποθηκεύσει τα όπλα του.
Ο Ριγκς και ο Μέρτο κάνουν έφοδο στην αποθήκη για να σταματήσουν ένα φορτηγό και γίνονται μάρτυρες μιας διαπραγμάτευσης ναρκωτικών και προσπαθούν να τη σταματήσουν. Ο Murtaugh σκοτώνει έναν ένοπλο που πυροβόλησε εναντίον τους Darryl, στενό φίλο του γιου του Nick. Με τον Murtaugh συναισθηματικά αναστατωμένο, ο Riggs και η Cole κατευθύνονται στην αποθήκη, όπου εξασφαλίζουν με επιτυχία την επόμενη αποστολή όπλων του. Εκείνο το βράδυ, ο Ριγκς και η Κόουλ διαπιστώνουν ότι έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και κοιμούνται μαζί. Ο Ριγκς αργότερα βρίσκει έναν ενοχοποιημένο Μέρτο μεθυσμένο στη βάρκα του και τον παρηγορεί για την κηδεία του Ντάριλ. Εκεί, ο πατέρας του Ντάριλ επιμένει με πάθος στον Μέρτο να βρει τον υπεύθυνο που έδωσε στον Ντάριλ το όπλο.


Lethal Weapon 3 1992

Οι Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci και Rene Russo (as Lorna Cole) δίνουν ρεσιτάλ δράσης-χιούμορ. Αρχίζει και “ξεφουσκώνει” η δράση και η ιστορία γίνεται περισσότερο κοινωνική. Παραμένει όμως μια καλή αστυνομική περιπέτεια με χιούμορ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_Weapon_3

Lethal Weapon Collection

Lethal Weapon 3 1992 Film photo album


Lethal Weapon 3 1992 Lethal Weapon 3 1992 Lethal Weapon 3 1992
Lethal Weapon 3 1992 Lethal Weapon 3 1992