Kartoos 1999

Tips:

Το Kartoos (lit.'Cartridge') είναι μια ινδική ταινία θρίλερ Χίντι του 1999 σε σκηνοθεσία Mahesh Bhatt και με πρωταγωνιστές τους Sanjay Dutt, Jackie Shroff και Manisha Koirala. Ήταν η τελευταία κυκλοφορία του Mahesh Bhatt ως σκηνοθέτη μέχρι την κυκλοφορία του Sadak 2 (2020). Η ταινία δανείζεται την ιδέα της πλοκής της από την ταινία του 1993 Point of No Return, η οποία με τη σειρά της είναι ένα ριμέικ της γαλλικής ταινίας La Femme Nikita, όπου η Bridget Fonda γράφει έναν ρόλο που μοιάζει πολύ με αυτόν τον χαρακτήρα του Sanjay Dutt. Η ταινία έγινε remake στα Ταμίλ ως Paramasivan (2006).

Story:

Ένας αστυνομικός ACP Jay Suryavanshi (Jackie Shroff) εκπαιδεύει ένα εγκληματία τον Raja (Sanjay Dutt) για να εξοντώσει τον αρχηγό του υποκόσμου Don Jagat Jogia (Gulshan Grover). Ο Τζέι κάνει μια χειρουργική επέμβαση και εμφυτεύει έναν πομπό στο πόδι του Ράτζα, όταν πυροβολείται στο πόδι από τον Τζέι. Έτσι, όπου κι αν ταξιδεύει ο Raja, ο Jay μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις του (ακόμα και όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο). Ο Ράτζα ερωτεύεται την Μίνι (Μανίσα Κοϊράλα), παρόλο που ο Τζέι δεν του 'επέτρεψε' να ερωτευτεί. Ο Ράτζα σκοτώνει τον Τζαγκάτ Τζόγκια και τη συμμορία του και τελικά απελευθερώνεται από τον Τζέι και ζει με τον Μίνι ευτυχισμένος για πάντα.


Kartoos 1999

Κλασικό ρομάντζο του Μπόλιγουντ, με κλασική Μπόλιγουντ δράση και πλοκή που θεωρώ ότι μόνο μία λέξη της ταιριάζει: Φαρσοκωμωδία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Kartoos

Nikita Collection
Kartoos 1999 Kartoos 1999