Jason Bourne 2016

Tips:

Το Jason Bourne είναι μια αμερικανική ταινία δράσης-θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία Paul Greengrass και σενάριο του Greengrass και Christopher Rouse. Είναι η πέμπτη δόση της σειράς ταινιών Bourne και μια άμεση συνέχεια του The Bourne Ultimatum (2007). Ο Matt Damon επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ο κύριος χαρακτήρας, ο πρώην δολοφόνος της CIA, Τζέισον Μπορν. Επιπλέον, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel, Riz Ahmed, Ato Essandoh και Scott Shepherd. Ο χαρακτήρας Aaron Cross, από το The Bourne Legacy (2012), δεν εμφανίζεται στην ταινία επειδή ο σκηνοθέτης Greengrass ήθελε να επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του τίτλου και επειδή ο ηθοποιός Jeremy Renner δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω διενέξεων.

Story:

Στο Jason Bourne, ο Bourne παραμένει σε φυγή από ομάδες χτυπημάτων της CIA καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες για τον πατέρα του, ενώ ο διευθυντής της CIA Robert Dewey (Jones) διατάζει την επικεφαλής της κυβερνοασφάλειας Heather Lee (Vikander) να τον κυνηγήσει. Δώδεκα χρόνια μετά την αποκάλυψη του Blackbriar, ο πρώην πράκτορας της CIA και πράκτορας της Treadstone, Jason Bourne, αναρρώνει επιτέλους από την αμνησία του, απομονώνεται από τον κόσμο και βγάζει τα προς το ζην ως μαχητής του δρόμου στην Ελλάδα. Στο Ρέικιαβικ, ο τεχνικός του Treadstone, Nicky Parsons, ο οποίος συνεργάζεται με μια ομάδα hacktivist με επικεφαλής τον Christian Dassault, εισβάλλει στον διακομιστή της CIA για να αποκαλύψει τα προγράμματα black ops της CIA. Στη διαδικασία, ο Πάρσονς βρίσκει τεκμηρίωση σχετικά με τη στρατολόγηση του Μπορν στον Τρέντστοουν και τον ρόλο του πατέρα του στο πρόγραμμα. Ταξιδεύει στην Αθήνα για να τον ενημερώσει.


Jason Bourne 2016

Για να πείς ΟΚ το τερματίσατε, τέλος ο Bourne. Πολύ καλό κάστ με καλές ερμηνείες. Έχει ακόμα πολύ δράση (σκηνές και στην Αθήνα) αλλά όλα έχουν κι ένα τέλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Bourne_(film)

Bourne Collection
Jason Bourne 2016 Jason Bourne 2016