James Bond 007: No Time to Die 2021

Tips:

Το No Time to Die είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 2021 και η εικοστή πέμπτη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig στην πέμπτη και τελευταία ερμηνεία του φανταστικού Βρετανού πράκτορα της MI6 James Bond. Το σκηνοθέτησε ο Cary Joji Fukunaga από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τους Neal Purvis, Robert Wade και Phoebe Waller-Bridge, βασισμένο σε μια ιστορία που συνέλαβαν οι Purvis, Wade και Fukunaga. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Rami Malek, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, David Dencik, Dali Benssalah, Hugh Dennis, Priyanga Burford, Brigitte Millar, Lisa-Dorah Sonnet. Μουσική του Hans Zimmer και το No Time to Die είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε η Billie Eilish.

Story:

Η πλοκή ακολουθεί τον Μποντ, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό υπηρεσία με την MI6 και στρατολογείται από τη CIA για να βρει έναν απαχθέντα επιστήμονα, που οδηγεί σε αναμέτρηση με έναν ισχυρό και εκδικητικό αντίπαλο οπλισμένο με μια τεχνολογία ικανή να σκοτώσει εκατομμύρια. Πέντε χρόνια μετά τη φυλάκιση του Μπλόφελντ, ο Μποντ συνταξιοδοτείται και ζει στη Τζαμάικα, όταν ο Φέλιξ Λέιτερ και ο συνάδελφός του Λόγκαν Ας ζητούν τη βοήθειά του για την αναζήτηση του εξαφανισμένου επιστήμονα της MI6, Βάλντο Ομπρούτσεφ. Ο Μποντ τελικά αποδέχεται το αίτημα του Λέιτερ και ακολουθεί τις οδηγίες του για το πού βρίσκεται ο επιστήμονας στην Κούβα, όπου διεισδύει σε μια συγκέντρωση του Spectre. Ο Ομπρούτσεφ συνειδητοποιεί ότι είναι μια παγίδα που έστησε ο Μπλόφελντ για να σκοτώσει τον Μποντ με έναν θανατηφόρο ιό, αλλά εργάζεται για κάποιον άλλο και έχει ανασχεδιάσει τον ιό για να επιτεθεί μόνο στα μέλη του Spectre. Όταν ο Bond φέρνει τον Obruchev στο Leiter, ο Ash τους προδίδει και βοηθά τον Obruchev να δραπετεύσει, σκοτώνοντας τον Leiter. Ο Μποντ επιστρέφει στο MI6 και έρχεται αντιμέτωπος με τον Μ σχετικά με τον ιό, γνωστό ως «Ηρακλής», ένα όπλο νανοκλίμακας που μπορεί να προγραμματιστεί να επιτίθεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους με βάση τον γενετικό τους δείκτη. Στη συνέχεια επισκέπτεται το Μπλόφελντ στη φυλακή και συνταντά ξανά τη Μαντλίν Σουάν. Η Σουάν αποφασίζει να φύγει πριν φτάσει ο Μπλόφελντ, ενώ ο Μποντ έχει έναν καβγά με τον Μπλόφελντ, ο οποίος πεθαίνει αμέσως μετά. Αποκαλύπτεται ότι όταν άγγιξε την Swann, ο Bond μολύνθηκε με νανορομπότ Heracles που ήταν προγραμματισμένα να σκοτώνουν τον Blofeld. Ο Μποντ εντοπίζει τη Σουάν πίσω στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας, όπου ζει με την πεντάχρονη κόρη της, Ματθίλδη. Λέει στον Μποντ για τον Λιουτσιφέρ Σαφίν, τον άνθρωπο που ελέγχει τον Ηρακλή. Αφού ο Μποντ εκδικείται τον θάνατο του Λέιτερ σκοτώνοντας τον Άς, ο Σαφίν αιχμαλωτίζει την Σουάν και τη Ματθίλδη και τους φέρνει στο νησί του, που είναι το εργοστάσιο Ηρακλής. Ο Μποντ συνεργάζεται με την MI6 για να σώσει την Swann και τη Mathilde και να καταστρέψει το εργοστάσιο του Safin με ένα χτύπημα πυραύλων που εκτοξεύτηκε από ένα κοντινό αντιτορπιλικό του Βασιλικού Ναυτικού. Πριν τον σκοτώσει ο Μποντ, ο Σαφίν μολύνει τον Μποντ με νανορομπότ που έχουν προγραμματιστεί να επιτίθενται στην Σουάν και τη Ματθίλδη. Εξαιτίας αυτού, ο Μποντ αποφασίζει να θυσιαστεί για να τους σώσει. Μετά από ένα δακρύβρεχτο αντίο στην Swann, η οποία επιβεβαιώνει ότι η Mathilde είναι στην πραγματικότητα κόρη του, ο Bond σκοτώνεται όταν οι πύραυλοι εξαφανίζουν το εργοστάσιο.


James Bond 007: No Time to Die 2021

Το τέλος είναι εδώ. Δεν επιδέχεται ανάλυση. Απλά καλό είναι να μην υπάρχει άλλος James Bond. Περιμένω τον νέο-νέα 007 να μην έχει καμία σχέση με τον James Bond, σε ταινίες με περισσότερη δράση και περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/No_Time_to_Die

James Bond 007 Collection

James Bond 007: No Time to Die 2021 photo album


James Bond 007: No Time to Die 2021 James Bond 007: No Time to Die 2021 James Bond 007: No Time to Die 2021
James Bond 007: No Time to Die 2021 James Bond 007: No Time to Die 2021