James Bond 007: Spectre 2015

Tips:

Το Spectre είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 2015 και η εικοστή τέταρτη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions. Σε σκηνοθεσία Sam Mendes και σενάριο από τους John Logan, Neal Purvis, Robert Wade και Jez Butterworth από μια ιστορία που συνέλαβε οι Logan, Purvis και Wade. Η Judi Dench ως προκάτοχος του Mallory M, που μεταθανάτια δίνει στον Bond την αποστολή του. Αυτή η ταινία σηματοδοτεί την όγδοη και τελευταία εμφάνιση του Dench ως M, 20 χρόνια μετά την έναρξη με το GoldenEye. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen, Stephanie Sigman, Alessandro Cremona. Μουσική του Thomas Newman και το Writing's on the Wall είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησε ο Sam Smith.

Story:

Στην ταινία, ο Μποντ μαθαίνει για το Spectre, μια διεθνή εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Ernst Stavro Blofeld (Waltz). Μετά τον θάνατό της στο Skyfall, η Μ στέλνει στον Μποντ ένα μεταθανάτιο μήνυμα που τον οδηγεί να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση στην Πόλη του Μεξικού. Ο Γκάρεθ Μάλορι αφαιρεί τον Μποντ από την ενεργό δράση για την παράνομη λειτουργία του, αλλά ο Μποντ συνεχίζει την έρευνά του. Το μονοπάτι τον οδηγεί πρώτα στη Ρώμη, όπου μαθαίνει για μια τρομοκρατική οργάνωση γνωστή ως Spectre, και αργότερα στην Αυστρία. Εκεί βρίσκει τον πρώην αντίπαλο κ. Γουάιτ, ο οποίος έχει αρρωστήσει τελικώς μετά από δηλητηρίαση από το Spectre. Ο White ζητά από τον Bond να προστατεύσει την κόρη του Madeleine Swann από το Spectre και τον αρχηγό του, Franz Oberhauser, πριν αυτοκτονήσει. Εν τω μεταξύ, ο Μάλορι δέχεται πιέσεις να κάνει τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να ενταχθούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών με την κωδική ονομασία «Nine Eyes». Με τη βοήθεια της Swann, ο Bond παρακολουθεί το Spectre στο Μαρόκο και μαθαίνει ότι βρίσκεται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δημιουργώντας την ανάγκη για Nine Eyes. Το Spectre ελέγχει το Nine Eyes, δίνοντάς τους πρόσβαση στο δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών. Ο Ομπερχάουζερ συλλαμβάνει και βασανίζει τον Μποντ, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του ήταν ο κηδεμόνας του Μποντ μετά τον θάνατο των γονιών του Μποντ. Ζηλεύοντας την προσοχή και τη φροντίδα που έδινε ο πατέρας του στον νεαρό Τζέιμς Μποντ, ο Ομπερχάουζερ προσποιήθηκε τον θάνατο του ενώ ταυτόχρονα δολοφόνησε τον ίδιο του τον πατέρα. Γνωστός πλέον ως Ernst Stavro Blofeld, αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα όσα υπέστη ο Bond στην καριέρα του. Ο Μποντ και η Σουάν δραπετεύουν και επιστρέφουν στο Λονδίνο, όπου ο Μποντ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μάλορι και τον Κιού για να κλείσουν το Nine Eyes και να συλλάβουν τον Μπλόφελντ.


James Bond 007: Spectre 2015

Για να δω 80% ψυχολογία και 20% δράση στην 26η ταινία James Bond 007. Το τερματίσατε με την ψυχολογία του James Bond. Φτάνει.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spectre_(2015_film)

Ελληνική συμμετοχή: Dave Bautista

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Spectre 2015 photo album


James Bond 007: Spectre 2015 James Bond 007: Spectre 2015 James Bond 007: Spectre 2015
James Bond 007: Spectre 2015 James Bond 007: Spectre 2015