James Bond 007: Die Another Day 2002

Tips:

Το Die Another Day είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 2002 και η εικοστή ταινία της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions. Το σκηνοθέτησε ο Lee Tamahori, σε παραγωγή των Michael G. Wilson και Barbara Broccoli και σενάριο από τους Neal Purvis και Robert Wade. Η τέταρτη και τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν ως τον φανταστικό πράκτορα της MI6 Τζέιμς Μποντ, ήταν επίσης η μόνη ταινία που έπαιξε ο John Cleese ως Q (στο The World Is Not Enough 1999 έκανε τον R) και η τελευταία με τη Samantha Bond ως Miss Moneypenny. Είναι επίσης η πρώτη ταινία μετά το Live and Let Die (1973) που δεν παίζει ο Desmond Llewelyn ως Q καθώς πέθανε τρία χρόνια νωρίτερα. Πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan, Halle Berry, Toby Stephens, Rosamund Pike, Rick Yune, John Cleese, Judi Dench, Will Yun Lee, John Cleese, Madonna, Michael Madsen, Samantha Bond, Colin Salmon, Kenneth Tsang, Michael Gorevoy, Lawrence Makoare, Ho Yi, Rachel Grant, Emilio Echevarría, Vincent Wong, Joaquin Martinez, Simón Andreu, Deborah Moore, Mark Dymond, Oliver Skeete. Μουσική του David Arnold και το Die Another Day ερμήνευσε η Madonna, η οποία είχε επίσης ρόλο στην ταινία ως ο Verity.

Story:

Ο Μποντ ερευνά τον Βορειοκορεάτη συνταγματάρχη Ταν-Σουν Μουν, ο οποίος εμπορεύεται παράνομα αφρικάνικα διαμάντια για όπλα. Ο Μουν σκοτώνεται και ο Μποντ αιχμαλωτίζεται και βασανίζεται για 14 μήνες και μετά ανταλλάσσεται με τον Ζάο, τον βοηθό του Μουν. Παρά το γεγονός ότι έχει ανασταλεί η άδεια του ως πράκτορας κατά την επιστροφή του, αποφασίζει να ολοκληρώσει την αποστολή του και εντοπίζει τον Zao σε μια κλινική γονιδιακής θεραπείας, όπου οι ασθενείς μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή τους μέσω της αναδιάρθρωσης του DNA. Ο Ζάο δραπετεύει, αλλά το μονοπάτι οδηγεί στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Γκούσταβ Γκρέιβς. Ο Graves αποκαλύπτει έναν δορυφόρο καθρέφτη, τον "Icarus", ο οποίος είναι σε θέση να εστιάζει την ηλιακή ενέργεια σε μια μικρή περιοχή και να παρέχει ηλιοφάνεια όλο το χρόνο για την ανάπτυξη των καλλιεργειών. Ο Μποντ ανακαλύπτει ότι ο Μουν έχει επίσης υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία και έχει πάρει την ταυτότητα του Γκρέιβς. Στη συνέχεια, ο Μποντ αποκαλύπτει το σχέδιο του Μουν: να χρησιμοποιήσει τον Ίκαρο ως όπλο του ήλιου για να κάψει ένα μονοπάτι μέσω της Κορεατικής Αποστρατιωτικοποιημένης Ζώνης με συγκεντρωμένο ηλιακό φως, επιτρέποντας στα στρατεύματα της Βόρειας Κορέας να εισβάλουν στη Νότια Κορέα και να επανενώσουν τις χώρες μέσω βίας. Ο Μποντ απενεργοποιεί τα χειριστήρια του Ίκαρου, σκοτώνει τον Μουν και σταματά την εισβολή.


James Bond 007: Die Another Day 2002

Μια καλή περιπέτεια στην 22η ταινία James Bond 007. Ο James Bond είναι εδώ και έχει δράση. Στην τελευταία του ταινία ο Pierce Brosnan ήταν στα καλύτερά του και οι ερμηνείες όλων, έδωσαν μια καλή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Die_Another_Day

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Die Another Day 2002 photo album


James Bond 007: Die Another Day 2002 James Bond 007: Die Another Day 2002 James Bond 007: Die Another Day 2002
James Bond 007: Die Another Day 2002 James Bond 007: Die Another Day 2002