James Bond 007: The World Is Not Enough 1999

Tips:

Το The World Is Not Enough είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1999, η δέκατη ένατη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions και η τρίτη με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan ως τον φανταστικό πράκτορα της MI6 James Bond. Το σκηνοθέτησε ο Michael Apted, από μια πρωτότυπη ιστορία και σενάριο των Neal Purvis, Robert Wade και Bruce Feirstein. Η παραγωγή του έγινε από τους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Ο τίτλος είναι η μετάφραση του μότο στο οικόσημο της οικογένειας Μποντ, που πρωτοεμφανίστηκε στο On Her Majesty's Secret Service. Οι τοποθεσίες γυρισμάτων περιελάμβαναν την Ισπανία, τη Γαλλία, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με εσωτερικούς χώρους που γυρίστηκαν στα στούντιο Pinewood. Πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan, Robert Carlyle, Sophie Marceau, Denise Richards, Robbie Coltrane, Judi Dench, Desmond Llewelyn, Maria Grazia Cucinotta, Samantha Bond, Michael Kitchen, Colin Salmon, Serena Scott Thomas, Ulrich Thomsen, Goldie, John Seru, Claude-Oliver Rudolph, Patrick Malahide, Gary Powell, John Cleese (as R: Q's assistant). Μουσική του David Arnold και το The World Is Not Enough ερμήνευσε οι Garbage.

Story:

Ο Μποντ ανακτά χρήματα για τον Σερ Ρόμπερτ Κινγκ, έναν Βρετανό μεγιστάνα του πετρελαίου και φίλη της Μ, αλλά τα χρήματα παγιδεύονται και σκοτώνουν τον Κινγκ λίγο αργότερα. Ο Bond εντοπίζει τα χρήματα στον Renard, έναν πράκτορα της KGB που έγινε τρομοκράτης, ο οποίος είχε προηγουμένως απαγάγει την κόρη του King, Elektra. Η MI6 πιστεύει ότι ο Renard στοχεύει την Elektra King για δεύτερη φορά και ο Bond ανατίθεται να την προστατεύσει. Ο Μποντ επισκέπτεται τον Βαλεντίν Ζουκόφσκι και ενημερώνεται ότι ο επικεφαλής ασφαλείας της Ηλέκτρα, Νταβίντοφ, είναι σε συνεννόηση με τον Ρενάρ: Ο Μποντ σκοτώνει τον Νταβίντοφ και ακολουθεί τα ίχνη σε μια ρωσική βάση ICBM στο Καζακστάν. Υποδυόμενος ένα Ρώσο πυρηνικό επιστήμονα, ο Μποντ συναντά την Αμερικανή πυρηνικό φυσικό Christmas Jones. Οι δύο τους ανακαλύπτουν ότι ο Ρενάρ έκλεψε την κάρτα εντοπισμού GPS και μισή ποσότητα πλουτωνίου για όπλα από μια βόμβα και πυροδότησε μια έκρηξη, από την οποία ο Μποντ και ο Τζόουνς δραπετεύουν. Η Ηλέκτρα απαγάγει την Μ αφού πιστεύει ότι ο Μποντ είχε σκοτωθεί, ο οποίος αποκαλύπτει ότι η Ηλέκτρα σκοπεύει να κάνει μια πυρηνική έκρηξη σε ένα υποβρύχιο στην Κωνσταντινούπολη για να αυξήσει την αξία του δικού της αγωγού πετρελαίου. Ο Μποντ ελευθερώνει την Μ, σκοτώνει την Ηλέκτρα και μετά αφοπλίζει τη βόμβα στο υποβρύχιο, όπου σκοτώνει τον Ρενάρ.


James Bond 007: The World Is Not Enough 1999

Για ακόμα μία περιπέτεια στην 21η ταινία James Bond 007. Περιπέτεια, δράση, διασκέδαση και σεξ κατά ριπάς. Ακριβή παραγωγή αλλά φτηνό αποτέλεσμα. Τελικά ο Pierce Brosnan είναι ο πιο σεξομπεμπές, αναχρονιστικός και not enough James Bond.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_World_Is_Not_Enough

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997 photo album


James Bond 007: The World Is Not Enough 1999 James Bond 007: The World Is Not Enough 1999
James Bond 007: The World Is Not Enough 1999 James Bond 007: The World Is Not Enough 1999