James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997

Tips:

Το Tomorrow Never Dies είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1997, η δέκατη όγδοη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions και η δεύτερη με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan ως φανταστικό πράκτορα της MI6 James Bond. Σκηνοθετείται από τον Roger Spottiswoode από σενάριο του Bruce Feirstein. Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Ήταν η πρώτη ταινία Μποντ που έγινε μετά τον θάνατο του παραγωγού Albert R. Broccoli (στον οποίο αποτίει φόρο τιμής στους τίτλους τέλους) και η τελευταία που κυκλοφόρησε με την ετικέτα United Artists. Οι τοποθεσίες γυρισμάτων περιελάμβαναν τη Γαλλία, την Ταϊλάνδη, τη Γερμανία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Ήταν η πρώτη ταινία Μποντ που έγινε μετά τον θάνατο του παραγωγού Albert R. Broccoli (στον οποίο αποτίει φόρο τιμής στους τίτλους τέλους) και η τελευταία που κυκλοφόρησε με την ετικέτα United Artists. Οι τοποθεσίες γυρισμάτων περιελάμβαναν τη Γαλλία, την Ταϊλάνδη, τη Γερμανία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan, Jonathan Pryce, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Joe Don Baker, Judi Dench, Götz Otto, Ricky Jay, Joe Don Baker, Vincent Schiavelli, Desmond Llewelyn, Samantha Bond, Colin Salmon, Geoffrey Palmer, Julian Fellowes, Nina Young, Colin Stinton, Michael Byrne, Christopher Bowen, Terence Rigby, Pip Torrens, Hugh Bonneville, Daphne Deckers. Μουσική του David Arnold και το Tomorrow Never Dies ερμήνευσε η Sheryl Crow.

Story:

Το σενάριο ακολουθεί τον Bond καθώς προσπαθεί να αναχαιτίσει τον Elliot Carver (Jonathan Pryce), έναν τρελό μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, από τη μηχανική παγκόσμιων γεγονότων για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Bond διερευνά τη βύθιση ενός βρετανικού πολεμικού πλοίου στα κινεζικά ύδατα, την κλοπή ενός από τους πυραύλους κρουζ του πλοίου και την κατάρριψη ενός κινεζικού αεροπλάνου. Αποκαλύπτει έναν σύνδεσμο με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Έλιοτ Κάρβερ που είχε αγοράσει έναν κωδικοποιητή GPS στη μαύρη αγορά. Ο Μποντ συναντά την Κινέζα πράκτορα Γουάι Λιν, η οποία επίσης ερευνά το θέμα, και οι δυο τους συμφωνούν να συνεργαστούν. Ανακαλύπτουν ότι ο Κάρβερ είχε χρησιμοποιήσει τον κωδικοποιητή GPS για να σπρώξει το βρετανικό πλοίο εκτός πορείας στα κινεζικά ύδατα για να υποκινήσει έναν πόλεμο. Καθώς ο βρετανικός στόλος κατευθύνεται προς την Κίνα, ο Μποντ και η Γουάι Λιν βρίσκουν το stealth πλοίο του Carver, επιβιβάζονται σε αυτό και εμποδίζουν την εκτόξευση ενός βρετανικού πυραύλου κρουζ στο Πεκίνο. Ανοίγουν μια τρύπα στο πλοίο, εκθέτοντας το στα ραντάρ, οδηγώντας στη βύθισή του και αποτρέποντας έτσι τον πόλεμο μεταξύ Βρετανίας και Κίνας.


James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997

Για να δεις την 20η ταινία James Bond 007. Ο James Bond - Pierce Brosnan επιτέλους σε μια φυσιολογική περιπέτεια 007. Κλασικό σενάριο περιπέτειας, με καλές ερμηνείες και γρήγορη δράση αλλά μέτρια σκηνοθεσία. Είναι μια περιπέτεια που είδα ευχάριστα μέχρι την επόμενη 007.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Tomorrow_Never_Dies

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997 photo album


James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997 James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997
James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997 James Bond 007: Tomorrow Never Dies 1997