James Bond 007: A View To A Kill 1985

Tips:

Το A View to a Kill είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1985, η δέκατη τέταρτη στη σειρά James Bond που παράγεται από την Eon Productions και η έβδομη και τελευταία εμφάνιση του Roger Moore ως φανταστικού πράκτορα της MI6 James Bond. Αν και ο τίτλος είναι προσαρμοσμένος από το διήγημα του Ίαν Φλέμινγκ του 1960 «From a View to a Kill», η ταινία έχει ένα εντελώς πρωτότυπο σενάριο. Στο A View to a Kill, ο Bond έρχεται αντιμέτωπος με τον Max Zorin (τον υποδύεται ο Christopher Walken), ο οποίος σχεδιάζει να καταστρέψει τη Silicon Valley της Καλιφόρνια. Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους Albert R. Broccoli και Michael G. Wilson, ο οποίος έγραψε και το σενάριο με τον Richard Maibaum. Ήταν η τρίτη ταινία του Τζέιμς Μποντ που σκηνοθέτησε ο John Glen, και η τελευταία που έπαιξε τη Lois Maxwell ως Miss Moneypenny. Πρωταγωνιστούν οι Roger Moore, Tanya Roberts, Grace Jones, Patrick Macnee, Christopher Walken, Patrick Bauchau, David Yip, Desmond Llewelyn, Robert Brown, Walter Gotel, Lois Maxwell, Geoffrey Keen, Willoughby Gray, Manning Redwood, Alison Doody, Papillon Soo Soo, Fiona Fullerton, Dolph Lundgren, Jean Rougerie. Μουσική του John Barry και το A View to a Kill ερμηνεύτηκε από τους Duran Duran.

Story:

Ο Μποντ ερευνά τον εκατομμυριούχο βιομήχανο Μαξ Ζόριν, ο οποίος προσπαθεί να στριμώξει την παγκόσμια αγορά μικροτσίπ. Διαπιστώνει ότι ο Zorin εκπαιδεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε στο παρελθόν από την KGB, αλλά τώρα έχει γίνει απατεώνας. Ο Zorin αποκαλύπτει σε μια ομάδα επενδυτών το σχέδιό του να καταστρέψει τη Silicon Valley, το οποίο θα του δώσει το μονοπώλιο στην κατασκευή μικροτσίπ. Ο Μποντ αποκαλύπτει ότι το σχέδιο του Ζόριν είναι να πυροδοτήσει εκρηκτικά κάτω από τις λίμνες κατά μήκος των ρηγμάτων Χέιγουορντ και Σαν Αντρέας, κάτι που θα τους προκαλέσει πλημμύρες. Μια μεγαλύτερη βόμβα σε ορυχείο θα καταστρέψει μια «γεωλογική κλειδαριά» που εμποδίζει τα δύο ρήγματα να κινηθούν ταυτόχρονα. Ο Μποντ καταστρέφει τη βόμβα και στη συνέχεια σκοτώνει τον Ζόριν.


James Bond 007: A View To A Kill 1985

Για να ακούσω τους Duran Duran στην 16η ταινία James Bond 007. Καλό σενάριο με αρκετή δράση και καλή σκηνοθεσία. Ο Roger Moore και ο Christopher Walker σε ρεσιτάλ ερμηνείας μαζί με την εντυπωσιακή Grace Jones. Μια ακόμη καλή περιπέτεια στην τελευταία εμφάνιση του Roger Moore.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/A_View_to_a_Kill

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Octopussy 1983 photo album


James Bond 007: A View To A Kill 1985 James Bond 007: A View To A Kill 1985 James Bond 007: A View To A Kill 1985 James Bond 007: A View To A Kill 1985
James Bond 007: A View To A Kill 1985 James Bond 007: A View To A Kill 1985