James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977

Tips:

Το The Spy Who Loved Me είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1977, η δέκατη στη σειρά James Bond που παρήχθη από την Eon Productions. Είναι το τρίτο που πρωταγωνιστεί ο Ρότζερ Μουρ ως ο φανταστικός μυστικός πράκτορας Τζέιμς Μποντ. Η ταινία πήρε τον τίτλο της από το μυθιστόρημα του Ian Fleming του 1962 The Spy Who Loved Me, το δέκατο βιβλίο της σειράς James Bond, αν και δεν περιέχει κανένα στοιχείο της πλοκής του μυθιστορήματος. Το σενάριο ήταν των Christopher Wood και Richard Maibaum, με μια άγνωστη επανεγγραφή του Tom Mankiewicz. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Lewis Gilbert και η παραγωγή του Albert R. Broccoli. Πρωταγωνιστούν οι Roger Moore, Barbara Bach, Curt Jürgens, Richard Kiel, Caroline Munro, Geoffrey Keen, Edward de Souza, Lois Maxwell, Desmond Llewelyn, Bernard Lee, George Baker, Walter Gotell, Vernon Dobtcheff, Michael Billington, Shane Rimmer, Bryan Marshall, Nadim Sawalha, Robert Brown. Μουσική του Marvin Hamlisch και το Nobody Does It Better ερμηνεύτηκε από την Carly Simon.

Story:

Η ιστορία περιλαμβάνει έναν απομονωμένο μεγαλομανή που ονομάζεται Karl Stromberg, ο οποίος σχεδιάζει να καταστρέψει τον κόσμο και να δημιουργήσει έναν νέο πολιτισμό κάτω από τη θάλασσα. Ο Μποντ συνεργάζεται με μια Σοβιετική πράκτορα, την Άνια Αμάσοβα, για να σταματήσει τα σχέδια, ενώ τον κυνηγάει ο ισχυρός κολλητός του Στρόμπεργκ, Jaws. Ο Μποντ είναι επιφορτισμένος με τη διερεύνηση της εξαφάνισης βρετανικών και σοβιετικών υποβρυχίων με βαλλιστικούς πυραύλους και την πώληση ενός συστήματος παρακολούθησης υποβρυχίων. Ο Μποντ εργάζεται μαζί με την Ταγματάρχη Anya Amasova της KGB. Το ζευγάρι ακολουθεί τα ίχνη της υπόθεσης σε όλη την Αίγυπτο και προσδιορίζει τον υπεύθυνο για τις κλοπές ως τον μεγιστάνα της ναυτιλίας, τον επιστήμονα και αναρχικό Karl Stromberg. Ο Bond και η Amasova ακολουθούν ένα ύποπτο τάνκερ που ανήκει στο Stromberg και διαπιστώνουν ότι είναι υπεύθυνο για τα αγνοούμενα υποβρύχια. Ο Στρόμπεργκ σχεδιάζει να καταστρέψει τη Μόσχα και τη Νέα Υόρκη, πυροδοτώντας πυρηνικό πόλεμο, και στη συνέχεια να δημιουργήσει έναν νέο πολιτισμό. Ο Μποντ δραπετεύει, ελευθερώνοντας τους ναύτες που αιχμαλωτίστηκαν από τα άλλα υποβρύχια, και ακολουθεί τον Στρόμπεργκ στο αρχηγείο του, όπου πυροβολεί τον μεγιστάνα και μια τορπίλη καταστρέφει τη βάση.


James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977

Νέα εφέ-γκάτζετ στην 11η ταινία James Bond 007. Ο James Bond περνά σε νέα εποχή και στυλ. Ξεχωρίζει η ερμηνεία του Richard Kiel - Σαγόνια. Επιτέλους μια καλή περιπέτεια με την δράση να αποκτά κωμικό χαρακτήρα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Spy_Who_Loved_Me_(film)

James Bond 007 Collection

James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977 photo album


James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977 James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977 James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977
James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977 James Bond 007: The Spy Who Loved Me 1977