James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974

Tips:

Το The Man With The Golden Gun είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1974 και η ένατη στη σειρά Τζέιμς Μποντ που παρήχθη από την Eon Productions και η δεύτερη με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ ως τον φανταστικό πράκτορα της MI6 Τζέιμς Μποντ. Μια μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ίαν Φλέμινγκ που δημοσιεύτηκε μετά θάνατον το 1965. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Guy Hamilton και η παραγωγή των Albert R. Broccoli και Harry Saltzman. Πρωταγωνιστούν οι Roger Moore, Christopher Lee, Britt Ekland, Maud Adams, Hervé Villechaize, Clifton James, Richard Loo, Soon-Taik Oh, Marc Lawrence, Lois Maxwell, Marne Maitland, Desmond Llewelyn, James Cossins, Bernard Lee. Μουσική του John Barry και το The Man with the Golden Gun ερμηνεύτηκε από την Lulu.

Story:

Αφού έλαβε μια χρυσή σφαίρα με τον κώδικα του James Bond "007" χαραγμένο στην επιφάνεια του, ο M του αναθέτει μια αποστολή, να εντοπίζει έναν βρετανό επιστήμονα, τον Gibson, ο οποίος έχει εφεύρει το "Solex agitator", μια συσκευή για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και την επίλυση της ενεργειακής κρίσης . Η σφαίρα σημαίνει ότι ο Μποντ είναι στόχος του δολοφόνου Francisco Scaramanga και ο Bond ξεκινά ανεπίσημα να τον βρει. Από μια χρυσή σφαίρα, ο Μποντ θα βρει και παρακολουθεί τον Σκαραμαγκά μέχρι το Μακάο, όπου βλέπει την ερωμένη του να μαζεύει χρυσές σφαίρες σε ένα καζίνο. Ο Μποντ την ακολουθεί στο Χονγκ Κονγκ, όπου γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του Γκίμπσον και της κλοπής του Solex. Στη συνέχεια, ανατίθεται στον Μποντ να ανασύρει το Solex και να δολοφονήσει τον Σκαραμαγκά. Ο Μποντ συναντά τον Χάι Φατ, έναν πλούσιο Ταϊλανδό επιχειρηματία που είναι ύποπτος ότι κανόνισε τη δολοφονία του Γκίμπσον, και συλλαμβάνεται, αλλά στη συνέχεια δραπετεύει. Παρακολουθεί τον Σκαραμαγκά σε ένα νησί στα κόκκινα κινεζικά νερά, όπου οι δύο άντρες τσακώνονται και ο Μποντ σκοτώνει τον δολοφόνο.


James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974

Ο Roger Moore στην 10η ταινία James Bond 007. Στατικές ερμηνείες με αργή πλοκή και μέτριο σενάριο. Καθόλου σασπένς και υποτονική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Man_with_the_Golden_Gun_(film)

James Bond 007 Collection

James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974 photo album


James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974 James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974
James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974 James Bond 007: The Man With The Golden Gun 1974