James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971

Tips:

Το Diamonds Are Forever είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1971, η έβδομη από τη σειρά James Bond που παρήχθη από την Eon Productions. Είναι η έκτη και τελευταία ταινία της Eon με πρωταγωνιστή τον Sean Connery, ο οποίος επέστρεψε στο ρόλο του φανταστικού πράκτορα της MI6 James Bond, έχοντας αρνηθεί να επαναλάβει τον ρόλο στο On Her Majesty's Secret Service (1969). Σκηνοθεσία από τον Guy Hamilton και παραγωγή από τους Harry Saltzman και Albert R. Broccoli. Πρωταγωνιστούν οι Sean Connery, Jill St. John, Charles Gray, Lana Wood, Jimmy Dean, Bruce Cabot, Norman Burton, Joseph Furst, Bernard Lee, Desmond Llewelyn, Leonard Barr, Lois Maxwell, Margaret Lacey, Joe Robinson, David de Keyser, Laurence Naismith, David Bauer, Marc Lawrence και Sid Haig. Μουσική του John Barry και το Diamonds Are Forever από την Shirley Bassey.

Story:

Ο Μποντ είναι επιφορτισμένος με τη διερεύνηση ενός μεγάλου κυκλώματος λαθρεμπορίου διαμαντιών που ξεκινά από την Αφρική και διασχίζει την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεταμφιεσμένος ως επαγγελματίας λαθρέμπορος και δολοφόνος Peter Franks, ο Bond ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να συναντήσει την επαφή Tiffany Case: του δίνουν τα διαμάντια και ταξιδεύει στις ΗΠΑ, όπου τον συναντά ο Felix Leiter. Ο Μποντ κινείται μέσα από την αλυσίδα, η οποία οδηγεί στο Whyte House, ένα καζίνο-ξενοδοχείο που ανήκει στον απομονωμένο δισεκατομμυριούχο Willard Whyte. Ο Μποντ ακολουθεί τα διαμάντια σε μια παραλαβή από τον Bert Saxby, επικεφαλής ασφαλείας του Whyte, και στη συνέχεια σε ένα ερευνητικό εργαστήριο που ανήκει στον Whyte, όπου διαπιστώνει ότι ένας δορυφόρος κατασκευάζεται από έναν ειδικό διάθλασης λέιζερ, τον καθηγητή Dr. Metz. Υποπτευόμενος τον Γουάιτ, ο Μποντ προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει, αλλά αντ' αυτού συναντά τον Μπλόφελντ, ο οποίος συλλαμβάνει τον πράκτορα και του εξηγεί ότι ο δορυφόρος μπορεί να ανατινάξει πυρηνικούς πυραύλους. Ο Μπλόφελντ παραδέχεται ότι σκοπεύει να το δημοπρατήσει στον πλειοδότη. Ο Bond δραπετεύει και ελευθερώνει τον αιχμάλωτο Whyte και διαπιστώνουν ότι ο Blofeld χρησιμοποιεί μια υπεράκτια εξέδρα πετρελαίου ως βάση του. Ο Μποντ επιτίθεται στην εξέδρα, σταματώντας τη λειτουργία του Μπλόφελντ και διαλύοντας την οργάνωσή του.


James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971

Για να εκτιμήσω τον επόμενο James Bond. Ο ώριμος Sean Connery είναι πλέον ένας ξεπεσμένος 007 και πήρε ένα σκασμό λεφτά για να παίζει για έκτη φορά. Απαράδεκτα μέτριο σε όλα του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Diamonds_Are_Forever_(film)

James Bond 007 Collection

James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971 photo album


James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971 James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971
James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971 James Bond 007: Diamonds Are Forever 1971