James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969

Tips:

Το On Her Majesty's Secret Service είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1969 και η έκτη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του 1963 του Ίαν Φλέμινγκ. Σκηνοθεσία από τον Peter R. Hunt και παραγωγή από τους Harry Saltzman και Albert R. Broccoli. Μετά την απόφαση του Sean Connery να αποσυρθεί από τον ρόλο μετά το You Only Live Twice, ο Eon επέλεξε τον George Lazenby, ένα μοντέλο χωρίς προηγούμενη ερμηνεία, για να παίξει το ρόλο του James Bond. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Λάζενμπι ανακοίνωσε ότι θα έπαιζε τον ρόλο του Μποντ μόνο μία φορά. Ο Κόνερι επέστρεψε για να υποδυθεί τον Μποντ στο Diamonds Are Forever του 1971. Πρωταγωνιστούν οι George Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas, Bernard Lee, Gabriele Ferzetti, Ilse Steppat, Lois Maxwell, Desmond Llewelyn, Bernard Horsfall, Virginia North, Yuri Borienko, James Bree, Brian Worth, Bessie Love, Catherina von Schell, Anouska Hempel, Angela Scoular . Μουσική του John Barry και το We Have All the Time in the World από τον Louis Armstrong.

Story:

Ενώ ψάχνει για τον Blofeld (Telly Savalas), τον επικεφαλής του SPECTRE, ο Bond (που τον υποδύεται ο George Lazenby) σώζει την Tracy di Vicenzo (Diana Rigg) στην παραλία από την αυτοκτονία και αργότερα τη συναντά ξανά σε ένα καζίνο. Στη συνέχεια, ο Μποντ λαμβάνει πληροφορίες από τον Marc-Ange Draco, τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού συνδικάτου εγκλήματος Unione Corse και τον πατέρα της Tracy, σχετικά με τον Ελβετό δικηγόρο του Blofeld. Ο Μποντ εισβάλλει στο γραφείο του δικηγόρου και μαθαίνει ότι ο Blofeld αλληλογραφεί με το London College of Arms. Υποδυόμενος ως απεσταλμένος του κολεγίου, ο Μποντ συναντά τον Μπλόφελντ, ο οποίος έχει ιδρύσει ένα ινστιτούτο κλινικής έρευνας για τις αλλεργίες στην κορυφή της Πιζ Γκλόρια στις Ελβετικές Άλπεις. Ο Μποντ σύντομα αποκαλύπτει ότι ο Μπλόφελντ κάνει πλύση εγκεφάλου στους ασθενείς του για να διανείμει παράγοντες βακτηριολογικού πολέμου σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ο Μποντ δραπετεύει από την κλινική αφού ο Μπλόφελντ τον αναγνωρίζει ως Βρετανό πράκτορα. Ο Μποντ οργανώνει μια επιδρομή στην κλινική χρησιμοποιώντας άνδρες από την οργάνωση του Ντράκο. Η επιδρομή είναι επιτυχημένη, αν και ο Μπλόφελντ δραπετεύει. Ο Μποντ παντρεύεται την Τρέισι, αλλά τη δολοφονεί λίγο αργότερα η Ίρμα Μπαντ, σύντροφος του Μπλόφελντ.


James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969

Για να δω το μοντέλο George Lazenby να παίζει τον James Bond στην 7η ταινία 007. Εδώ εμφανίζεται ο Τέλης Σαβάλας που κλέβει την παράσταση. Ο Αυστραλός George Lazenby σίγουρα ήταν ο πιο αντισυμβατικός 007 με πολλές κατακτήσεις. Δεν είχε άσχημο άκτινγκ, αλλά ΔΕΝ ήταν ηθοποιός και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Το On Her Majesty's Secret Service ήταν μια διαφορετική πινελιά στον κλασικό 007 του Sean Connery.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/On_Her_Majesty%27s_Secret_Service_(film)

James Bond 007 Collection

James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969 photo album


James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969 James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969
James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969 James Bond 007: On Her Majesty's Service 1969