Iris: The Movie 2010

Tips:

Το Iris: The Movie (Κορεατικά: 아이리스: 더 무비; RR: Airiseu: deo mubi) είναι μια ταινία δράσης κατασκοπείας της Νότιας Κορέας του 2010. Πρωταγωνιστεί ο Lee Byung-hun, Kim Tae-hee και Jung Joon-ho. Ως μέρος της πρώτης κορεατικής παραγωγής που γύρισε ένα τηλεοπτικό δράμα και μια ταινία μεγάλου μήκους ταυτόχρονα (ο Kim Kyu-tae ήταν υπεύθυνος για τα τηλεοπτικά τμήματα και ο Yang Yun-ho υπεύθυνος για τα κινηματογραφικά τμήματα). Το Iris: The Movie είναι ένα μεγάλου μήκους επεξεργασία των 20 επεισοδίων, μαζί με πρόσθετα πλάνα που γυρίστηκαν ειδικά για τη θεατρική έκδοση και ένα διαφορετικό τέλος.

Story:

Η κορεατική χερσόνησος βρίσκεται συνεχώς υπό πολιτική και στρατιωτική ένταση, ειδικά με το πυρηνικό ζήτημα της Βόρειας Κορέας. Για να αποφευχθεί ένας δεύτερος πόλεμος της Κορέας, μια μυστική υπηρεσία μαύρων επιχειρήσεων γνωστή ως Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSS) προστατεύει την εθνική ασφάλεια της Νότιας Κορέας εκπαιδεύοντας ειδικούς πράκτορες που θα χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο για να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Επίσημα δεν υπάρχουν και δεν αναγνωρίζονται ούτε προστατεύονται από την κυβέρνηση. Αν και είναι εκπαιδευμένοι να είναι ψυχρόαιμοι δολοφόνοι, υπάρχει ένα ταμπού που δεν μπορούν να αποφύγουν: την αγάπη. Ο Hyun-jun και ο Sa-woo ήταν στενοί φίλοι και αντίπαλοι στο 707ο τάγμα ειδικής αποστολής, και οι δύο στρατολογούνται στο NSS και γρήγορα γίνονται οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Καθένας με διαφορετικές μυστικές αναθέσεις, σύντομα παίρνουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Σε έναν κόσμο συνωμοσίας και προδοσίας, και οι δύο ερωτεύονται τη Seung-hee, την όμορφη αλλά θανατηφόρα ειδικό στο NSS. Η αποστολή του Kim Hyun-ju είναι να διαλύσει το IRIS και να αποτρέψει μια πυρηνική επίθεση στη Σεούλ.


Iris: The Movie 2010

Μεταφορά της σειράς στην μεγάλη οθόνη. Οι καλύτερες σκηνές δράσης της σειράς, μαζί με νέα πλάνα. Μια πολύ καλή περιπέτεια με πιο δεμένη πλοκή και συνεχή δράση.



More Info - https://en.wikipedia.org/wiki/Iris:_The_Movie

Iris Collection
Iris: The Movie 2010 Iris: The Movie 2010