Inside Men 2015 South Korean Film

Tips:

Το Inside Men (Κορεάτικα: 내부자들; Hanja: 内部者들; RR: Naebujadeul) είναι μια νοτιοκορεατική ταινία θρίλερ πολιτικής δράσης του 2015 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Woo Min-ho, βασισμένη στο webtoon του Yoon Tae-ho The Insiders που διασπούν την Κορέα. κοινωνία. Πρωταγωνιστούν οι Lee Byung-hun, Cho Seung-woo, Baek Yoon-sik, Lee Geung-young, Kim Hong-pa, Bae Seong-woo, Jo Jae-yoon, Kim Dae-myung, Jo Woo-jin, Lee El, Jung Man-sik, Kim Byeong-ok και Kim Eui-sung.

Story:

Ο Lee Kang-hee, συντάκτης σε μια ισχυρή συντηρητική εφημερίδα, ανεβάζει τον βουλευτή Jang Pil-woo στη θέση του κορυφαίου προεδρικού υποψηφίου χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Τύπου. Πίσω από αυτό βρίσκεται η μυστική συμφωνία του με τον μεγαλύτερο χορηγό της εφημερίδας. Ο Ahn Sang-goo, ένας πολιτικός υπασπιστής που υποστήριξε τον Lee και τον Jang, πιάνεται να τσεπώνει το ρεκόρ του slush fund του χορηγού, με αποτέλεσμα να βρεθεί με ένα διαμελισμένο χέρι. Ο Woo Jang-hoon, ένας φιλόδοξος εισαγγελέας, αρχίζει να ερευνά τη σχέση μεταξύ του Jang και του χορηγού, πιστεύοντας ότι είναι η μοναδική του ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή. Ο Woo συναντά τον Αν, ο οποίος σχεδίαζε μεθοδικά την εκδίκησή του. Τώρα αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνον που έχει τυφλωθεί από την εξουσία, εκείνον που στρέφεται στην εκδίκηση και εκείνου που επιθυμεί την επιτυχία.


Inside Men 2015 South Korean Film

Καθαρά πολιτικό σενάριο, με έμφαση στον τρόπο σκέψης και την κουλτούρα της Νότιας Κορέας. Με αρκετή δράση και σασπένς, καθαρά για εσωτερική τηλεθέαση, στη χώρα που έχει ξεχωριστή και ιδιαίτερη κουλτούρα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Inside_Men_(film)

Inside Man Collection
Inside Men 2015 South Korean Film