Inside Man: Most Wanted 2019 Film

Tips:

Το Inside Man: Most Wanted είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ του 2019 σε σκηνοθεσία M. J. Bassett και με πρωταγωνιστές τους Aml Ameen, Rhea Seehorn, Urs Rechn, Akshay Kumar, Jessica Sutton και Roxanne McKee. Συνέχεια της ταινίας Inside Man του 2006, κυκλοφόρησε απευθείας σε βίντεο στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.
Είναι το σίκουελ της ταινίας Inside Man (2006 Film).

Story:

Πέντε χρόνια αφότου η συμμορία του Dalton Russell έκλεψε λάφυρα από την τράπεζα του Arthur Case, εκθέτοντάς τον ως συνεργάτη των Ναζί, μια ομάδα ληστών τραπεζών με επικεφαλής την Ariella Barash καταλαμβάνει την Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης και παίρνει όμηρους όλους στο κτίριο. Στόχος τους: Να κλέψουν ένα μεγάλο απόθεμα ναζιστικού χρυσού που ήταν αποθηκευμένο μέσα στο κτίριο. Σε απάντηση, μια κοινή ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον διαπραγματευτή του FBI Brynn Stewart και τον διαπραγματευτή της NYPD Remy Darbonne αναπτύσσεται για να επιλύσει την κατάσταση.


Inside Man: Most Wanted 2019 Film

Αν εξαιρέσω ότι σκηνοθεσία, σενάριο, παραγωγή, ερμηνείες και μακιγιάζ, δηλαδή ΟΛΑ είναι αναμασήματα, τότε θα έλεγα ότι είναι μια αδιάφορη βίντεο περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Inside_Man:_Most_Wanted

Inside Man Collection
Inside Man: Most Wanted 2019 Film