Futureworld 1976

Tips:

Το Futureworld είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 1976 σε σκηνοθεσία Richard T. Heffron και σενάριο Mayo Simon και George Schenck. Είναι η συνέχεια της ταινίας του 1973 του Michael Crichton Westworld και είναι η δεύτερη δόση του franchise Westworld. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Peter Fonda, Blythe Danner, Arthur Hill, Stuart Margolin, John Ryan και Yul Brynner, ο οποίος εμφανίζεται σε μια ονειρική σεκάνς. δεν εμφανίζεται κανένα άλλο καστ από την αρχική ταινία. Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης του Westworld, Michael Crichton, και το αρχικό στούντιο Metro-Goldwyn-Mayer δεν συμμετείχαν σε αυτή την παραγωγή. Ο συνθέτης Fred Karlin διατηρήθηκε.
Η ταινία προσπάθησε να πάρει την πλοκή σε διαφορετική κατεύθυνση από το Westworld, αλλά δεν έτυχε καλής υποδοχής από τους κριτικούς των ΗΠΑ. Ακολούθησε μια βραχύβια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Beyond Westworld.

Story:

Το 1985, δύο χρόνια μετά την τραγωδία του Westworld, οι ιδιοκτήτες της Delos Corporation άνοιξαν ξανά το πάρκο αφού ξόδεψαν 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για βελτιώσεις ασφάλειας. Για λόγους δημοσιότητας, ο ρεπόρτερ της εφημερίδας Chuck Browning και η τηλεοπτική ρεπόρτερ Tracy Ballard καλούνται να αναθεωρήσουν το πάρκο. Λίγο πριν ανακοινωθεί το opening, ο Browning κανονίζει να συναντηθεί με έναν υπάλληλο της Delos που υπόσχεται ότι έχει βρωμιά για την εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπάλληλος πυροβολείται στην πλάτη και πεθαίνει αφού έδωσε στον Browning έναν φάκελο.


Futureworld 1976

Προσπάθησε να δώσει νέα “πνοή” στην συνέχεια του Westworld, αλλά τελικά είχε ένα μέτριο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Futureworld

Westworld Collection
Futureworld 1976 Futureworld 1976 Futureworld 1976