El Camino: A Breaking Bad Movie 2019

Tips:

Το El Camino: A Breaking Bad Movie (ή απλά El Camino) είναι μια αμερικανική νεο-γουέστερν δραματική ταινία θρίλερ του 2019. Μέρος του franchise του Breaking Bad, χρησιμεύει ως συνέχεια και επίλογος της τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad. Συνεχίζει την ιστορία του Jesse Pinkman, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πρώην δάσκαλο Walter White σε όλη τη σειρά για να χτίσει μια αυτοκρατορία κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης με έδρα το Albuquerque.

Story:

Σε μια αναδρομή λίγο πριν φύγουν από την επιχείρηση μεθοδολογίας του Walter White, ο Jesse Pinkman ρωτά τον Mike Ehrmantraut πού θα πήγαινε για να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Mike λέει ότι αν ήταν νεότερος, θα πήγαινε στην Αλάσκα, κάτι που αρέσει στον Jesse. Ο Τζέσι εκφράζει την επιθυμία να επανορθώσει για τις αδικίες του παρελθόντος, αλλά ο Μάικ προειδοποιεί ότι από την αρχή θα το καθιστούσε αδύνατο.


El Camino Breaking Bad 2019

Αφού δεις 2 φορές το Breaking Bad. Διάφορα αποσπασματικά κομμάτια από την ζωή του Τζέσι μετά το τέλος του Άισμαν. Έχει και σκηνές από το πρίν για να μπούμε στο κλίμα. Θα μπορούσαν να γυριστούν άλλες 5 ταινίες με αυτό το στυλ. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Τζέσι αλλά το αποτέλεσμα μέτριο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/El_Camino:_A_Breaking_Bad_Movie

Breaking Bad Collection
El Camino Breaking Bad 2019 El Camino Breaking Bad 2019 El Camino Breaking Bad 2019 El Camino Breaking Bad 2019