Easy Money II: Hard to Kill - Snabba Cash II 2012

Tips:

Το Easy Money II: Hard to Kill (Σουηδικά: Snabba Cash II) είναι μια σουηδική ταινία θρίλερ του 2012 σε σκηνοθεσία Babak Najafi και σενάριο Peter Birro και Maria Karlsson. Βασισμένο στα μυθιστορήματα του Jens Lapidus Easy Money και Aldrig fucka upp, είναι η δεύτερη δόση της σειράς ταινιών Easy Money και η συνέχεια της ταινίας Easy Money του 2010. Μια τρίτη ταινία, Easy Money III: Life Deluxe, κυκλοφόρησε το 2013. Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic και Fares Fares.

Story:

Τρία χρόνια μετά την ποινή του για διακίνηση ναρκωτικών, ο JW βγαίνει υπό όρους. Οι γονείς του και η πρώην φίλη του η Σόφι διακόπτουν την επαφή μαζί του, αλλά παρά το βίαιο παρελθόν τους, δημιουργεί στενή σχέση με τον παραπληγικό πλέον Μράντο. Ο JW σχεδιάζει να επωφεληθεί από το λογισμικό εμπορικών συναλλαγών που ανέπτυξε, για να το προδώσει στον συνεργάτη του και πρώην συμμαθητή τον Nippe. Ο JW επικοινωνεί με τον Mrado, ο οποίος τους προτείνει ένα σχέδιο για να γίνουν πλούσιοι: θα απαγάγουν τον Misha Bladman, τον λογιστή του σερβικού αφεντικού Radovan και θα τον ανακρίνουν για τα χρήματα που αποθηκεύει. Ο JW δέχεται και βοηθά τον Mrado να δραπετεύσει από τη φυλακή.


Easy Money II: Hard to Kill - Snabba Cash II 2012

Στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη, με περισσότερη δράση και ένα σκαλοπάτι παρακάτω, μέσα στον βούρκο και την απάτη. Πάμε για την 3η και τελική ταινία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Easy_Money_II:_Hard_to_Kill

Snabba Cash Collection
Easy Money II: Hard to Kill - Snabba Cash II 2012 Easy Money II: Hard to Kill - Snabba Cash II 2012