Easy Money - Snabba Cash 2010

Tips:

Το Easy Money (Σουηδικά: Snabba cash) είναι μια σουηδική ταινία θρίλερ εγκλήματος σκηνοθετημένη από τον Daniel Espinosa (στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο) που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου 2010. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2006 του Jens Lapidus. Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Matias Varela και Dragomir Mrsic.
Έχουν δημιουργηθεί δύο σίκουελ της ταινίας: Easy Money II (2012) και Easy Money III (2013). Το 2010, η Warner Bros. ανακοίνωσε τα σχέδιά τους για ένα αμερικανικό ριμέικ του Easy Money με πρωταγωνιστή τον Zac Efron, αλλά το έργο τέθηκε στο ράφι. Το 2021, η τηλεοπτική σειρά Snabba Cash κυκλοφόρησε στο Netflix, που περιέχει 6 επεισόδια βασισμένα στο αρχικό μυθιστόρημα.

Story:

Ο Johan "JW" Westlund είναι ένας άντρας που ζει στη Στοκχόλμη και είναι ένας πολλά υποσχόμενος φοιτητής στο School of Economics της Στοκχόλμης. Ο JW κατάγεται από την περιοχή Norrland στη Σουηδία kai συντρίβεται από την εξαφάνιση της αδερφής του, Camilla, τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Ο JW προσποιείται την εμφάνιση ενός stekare (στη σουηδική γλώσσα, ένας τρόπος ζωής που βασίζεται στην επίδειξη του φαινομενικού πλούτου κάποιου), που οδηγεί στην πραγματικότητα μια διπλή ζωή οδηγώντας παράνομα ταξί για να χρηματοδοτήσει την ακριβή του ζωή στο Stureplan. Ένα ειδύλλιο με το κορίτσι της ανώτερης τάξης Σόφι τον οδηγεί στο να παρασυρθεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος. Ο Abdulkarim, ο οποίος διευθύνει την επιχείρηση ταξί, προσφέρει στον JW δουλειά για να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την επιχείρηση κοκαΐνης.


Easy Money - Snabba Cash 2010

Επιχειρηματικότητα, ναρκωτικά, μαφία και μετανάστες είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το σενάριο της τριλογίας της Stockholm Noir, στην οθόνη με το Easy Money (Σουηδικά: Snabba cash). Απλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες - ειδικά από τον νεαρό και αγαπητό Joel Kinnaman - με καλή πλοκή και λίγη αλλά ουσιαστική δράση. Μια καλή περιπέτεια για το είδος της.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Easy_Money_(2010_film)

Snabba Cash Collection
Easy Money - Snabba Cash 2010 Easy Money - Snabba Cash 2010