Blade Trinity 2004 Film - Marvel

Tips:

Το Blade: Trinity είναι μια αμερικανική ταινία με υπερήρωες του 2004, σε σενάριο και σκηνοθεσία του David S. Goyer, ο οποίος έγραψε και τα σενάρια των Blade και Blade II. Πρωταγωνιστεί ο Wesley Snipes ως Blade, βασισμένος στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, ο οποίος έκανε επίσης παραγωγή με τους Goyer, Peter Frankfurt και Lynn Harris, με δεύτερο καστ τους Ryan Reynolds, Jessica Biel, Kris Kristofferson, Dominic Purcell, Parker Posey και Triple H στο ντεμπούτο του στην υποκριτική.

Story:

Μια μικρή ομάδα βαμπίρ ερευνά έναν αρχαίο τάφο στη συριακή έρημο, που πιστεύουν ότι ανήκει στον πρώτο βρικόλακα Δράκουλα, που ονομάζεται επίσης «Drake». Για να μην παρεμβαίνει ο Blade, τον κατηγορούν για τη δολοφονία ενός οικείου ανθρώπου. Οι πράκτορες του FBI εντοπίζουν στη συνέχεια το κρησφύγετο του Blade και σκοτώνουν τον μέντορά του και φίλο του, Abraham Whistler. Αποκαρδιωμένος, ο Blade παραδίδεται και συλλαμβάνεται. Οι οικείοι των βαμπίρ έχουν κανονίσει οι αρχές να τους παραδώσουν τον Blade. Τον σώζουν ο Hannibal King και η Abigail Whistler, η κόρη του Αβραάμ, που προσκαλούν τον Blade να συμμαχήσει με τους Nightstalkers (κυνηγοί βαμπίρ). Από αυτούς, ο Blade μαθαίνει ότι η Danica Talos, έχει ξαναζωντανέψει τον Drake, σκοπεύοντας να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να θεραπεύσει τους βρικόλακες από τις αδυναμίες τους. Ως ο πρώτος από τους βρικόλακες, ο Drake μπορεί να επιβιώσει στο φως του ήλιου. Μαζί με τα πρόσφατα καινοτόμα πυρομαχικά υπεριώδους "Sun dog", οι Nightstalkers δημιούργησαν ένα πειραματικό βιοόπλο γνωστό ως Daystar, ικανό να σκοτώνει βαμπίρ σε γενετικό επίπεδο. Ωστόσο, για να είναι αποτελεσματικό, χρειάζονται μια πιο καθαρή πηγή αίματος. Ο Drake είναι πολύ ισχυρός για να σκοτώσει με κανονικά μέσα, έτσι ελπίζουν ότι ο ιός θα τον σκοτώσει και, με το αίμα του στο μείγμα, θα εξασφαλίσει ότι το υπόλοιπο είδος θα εξαφανιστεί, αλλά αυτό μπορεί επίσης να σκοτώσει τον Blade. Ανυπομονώντας να δοκιμάσει τον Blade, ο Drake τον απομονώνει από τους Nightstalkers. Εξηγεί την άποψή του ότι όλοι οι άνθρωποι και οι βρικόλακες είναι κατώτεροι στα μάτια του και ότι σκοπεύει να τους εξαφανίσει. Η Abigail βρίσκει στοιχεία για τα σχέδια των βαμπίρ για ανθρώπινη υποταγή, ένα δίκτυο «αγροκτημάτων αίματος» όπου οι εγκεφαλικά νεκροί άνθρωποι αποστραγγίζονται από το αίμα τους για κατανάλωση από βαμπίρ. Ο Blade απενεργοποιεί τα συστήματα υποστήριξης ζωής της φάρμας και εκτελεί τον γνωστό αστυνομικό που μάζευε ανθρώπους για τους βρικόλακες. Ο ιός μεταδίδεται στον αέρα, σκοτώνοντας την Danica και τους υπόλοιπους βρικόλακες. Καθώς ο Drake υποκύπτει σιγά-σιγά στις πληγές του και στον ιό, επαινεί τον Blade που αγωνίστηκε τιμητικά, αλλά τον προειδοποιεί ότι τελικά θα υποκύψει στην ανάγκη του για αίμα, αποδεικνύοντας ότι ο Blade είναι το μέλλον της φυλής των βαμπίρ. Χρησιμοποιώντας την τελευταία του δύναμη, ο Drake μετατοπίζεται στο Blade. Το FBI ανακτά το σώμα, αλλά καθώς ξεκινούν την αυτοψία, μεταμορφώνεται ξανά στον νεκρό Drake, έτσι ώστε ο Blade να μπορέσει να δραπετεύσει, αφήνοντάς τον ελεύθερο να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Στην εκτεταμένη έκδοση, το σώμα στο νεκροτομείο δεν μεταμορφώνεται ξανά σε Drake. Ο «Blade» ξυπνά καθώς αρχίζει η αυτοψία και επιτίθεται στους γιατρούς και τους πράκτορες του FBI που είναι παρόντες. Η σκηνή τελειώνει καθώς πλησιάζει απειλητικά έναν υπηρέτη. Ο King αφηγείται ότι ο ιός δεν σκότωσε τον Blade καθώς το ανθρώπινο μισό της καρδιάς του δεν σταμάτησε να χτυπά, απλώς επιβραδύνθηκε, με αποτέλεσμα να μπει σε κώμα μέχρι το σώμα του να είναι έτοιμο να πολεμήσει ξανά.
Σε ένα άλλο εναλλακτικό τέλος, οι Nightstalkers επανεμφανίζονται έξι μήνες αργότερα, έχοντας παρακολουθήσει έναν λυκάνθρωπο σε ένα καζίνο στην Ασία.


Blade Trinity 2004 Film

Όταν τραβάει-βγάζει λεφτά ένα σετ ταινίας, ΔΕΝ υπάρχει λόγος να μην το συνεχίσεις. Το πόσο ενδιαφέρον έχει και το πόσο κουράζει αυτό, φαίνεται στα views. Οι fan του είδους υπάρχουν.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Blade:_Trinity

Blade Collection

Blade Trinity 2004 Film photo album


Blade Trinity 2004 Film Blade Trinity 2004 Film Blade Trinity 2004 Film Blade Trinity 2004 Film
Blade Trinity 2004 Film Blade Trinity 2004 Film