Black Mirror Bandersnatch 2018

Tips:

Black Mirror: Bandersnatch είναι μια διαδραστική ταινία του 2018 στη σειρά ανθολογίας επιστημονικής φαντασίας Black Mirror. Γράφτηκε από τον δημιουργό της σειράς Charlie Brooker και σκηνοθέτησε ο David Slade. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Δεκεμβρίου 2018, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ανακοινώθηκε επίσημα μόλις την προηγούμενη μέρα. Το Netflix δεν επιβεβαίωσε τη διαδραστική φύση του Bandersnatch μέχρι την κυκλοφορία του, αν και υπήρχαν πολλές εικασίες στα μέσα ενημέρωσης.

Story:

Στη Βρετανία τον Ιούλιο του 1984, ένας νεαρός προγραμματιστής ονόματι Στέφαν Μπάτλερ προσαρμόζει ένα βιβλίο «διάλεξε τη δική σου περιπέτεια» που ανήκει στην αείμνηστη μητέρα του, το Bandersnatch του Jerome F. Davies, σε ένα επαναστατικό παιχνίδι περιπέτειας. Ο Στέφαν το στέλνει στην εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Tuckersoft, η οποία διευθύνεται από τον Mohan Thakur και απασχολεί τον διάσημο δημιουργό παιχνιδιών Colin Ritman. Ο Stefan έχει την επιλογή να αποδεχτεί ή να απορρίψει τη βοήθεια από την εταιρεία για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αν ο Στέφαν δεχτεί, ο Κόλιν λέει ότι διάλεξε τον «λάθος δρόμο». Το παιχνίδι κυκλοφορεί μήνες αργότερα και κρίνεται ως "σχεδιασμένο από την επιτροπή". Ο Στέφαν σκέφτεται να προσπαθήσει ξανά και η ταινία επιστρέφει στην ημέρα της προσφοράς και δίνεται στον θεατή η ίδια επιλογή.


BlackMirror-Bandersnatch-2018

Ο φόβος το απόλυτο όπλο ελέγχου. Αν όλη σου η ζωή είναι ένα πείραμα? Διαλέγεις εσύ σκηνές και την ροή. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Mirror:_Bandersnatch

Black Mirror Series 2011-2023
BlackMirror-Bandersnatch-2018 BlackMirror-Bandersnatch-2018 BlackMirror-Bandersnatch-2018