Bad Boys for Life 2020

Tips:

Το Bad Boys for Life είναι μια αμερικάνικη κωμική ταινία δράσης φίλων αστυνομικών του 2020 σε σκηνοθεσία Adil & Bilall. Είναι η συνέχεια του Bad Boys II (2003) και η τρίτη δόση του franchise Bad Boys. Ο Will Smith και ο Martin Lawrence επαναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους στην ταινία και μαζί με τους Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Charles Melton, Kate del Castillo, Nicky Jam, και Joe Pantoliano.

Story:

Η Ιζαμπέλ Αρέτας, χήρα του βασιλιά του καρτέλ Μπενίτο, δραπετεύει από μια φυλακή του Μεξικού με τη βοήθεια του γιου της Αρμάντο. Η Isabel στέλνει τον Armando στο Μαϊάμι, αναθέτοντάς του να ανακτήσει ένα σημαντικό απόθεμα χρημάτων που είχε κρύψει ο πατέρας του Benito, καθώς και να δολοφονήσει τους υπεύθυνους για τη σύλληψη και τον θάνατο του Benito στη φυλακή, με τον τελευταίο στη λίστα να είναι ο ντετέκτιβ Mike Lowrey της Αστυνομίας του Μαϊάμι.


Bad Boys for Life 2020

Κάτι δεν πάει καλά με τον αλλοπρόσαλλο Will Smith. Εδώ ζήτησε πολλά λεφτά για να παίξει και στα βραβεία Oscars 2022 χαστούκισε τον Κρις Ροκ μετά από σχόλιο για τη σύζυγό του. Φυσικά και είναι πρωσοπική η ζωή του αλλά χρονικά συμπίπτει με τις μέτριες επιλογές του. Κρίμα γιατί ειδικά τον Will Smith τον έχω απολαύσει στα I, Robot (2004), I Am Legend (2007), Hancock (2008) και στο ευαίσθητα πολύ καλό Seven Pounds (2008). Η ταινία ήταν αδιάφορη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Boys_for_Life

Bad Boys Collection
Bad Boys for Life 2020 Bad Boys for Life 2020