Bad Boys II 2003

Tips:

Το Bad Boys II είναι μια αμερικάνικη κωμωδία δράσης του 2003, σε σκηνοθεσία Michael Bay, παραγωγής Jerry Bruckheimer, και συνέχεια της ταινίας Bad Boys του 1995. Ο Martin Lawrence, ο Will Smith, η Theresa Randle και ο Joe Pantoliano επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την προηγούμενη ταινία. Τα νέα μέλη του καστ περιλαμβάνουν τους Jordi Mollà, Gabrielle Union και Peter Stormare.

Story:

Οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, οι ντετέκτιβ του Miami PD Mike Lowrey και Marcus Burnett ερευνούν τη ροή της έκστασης στο Μαϊάμι. Διεισδύουν σε μια συνάντηση της Klan που πραγματοποιήθηκε στον βάλτο έξω από το Μαϊάμι για να ανακαλύψουν ότι στην πραγματικότητα είναι αγοραστές και όχι διανομείς της έκστασης. Μετά από μια καθυστερημένη άφιξη της Tactical Narcotics Team (TNT) της αστυνομίας του Μαϊάμι, ο Mike και ο Marcus καταλήγουν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους Klansmen που έχει ως αποτέλεσμα πολλά θύματα και τραυματισμούς, με τον Marcus να τραυματίζεται κατά λάθος από πυροβολισμό στους γλουτούς από τον Mike.


Bad Boys II 2003

Μετά από 8 χρόνια επιστρέφουν τα κακά παιδιά, ακόμα πιο “μέτρια” με το ίδιο χιούμορ. Κρίμα γιατί ειδικά τον Will Smith τον έχω απολαύσει στα I, Robot (2004), I Am Legend (2007), Hancock (2008) και στο ευαίσθητα πολύ καλό Seven Pounds (2008). Λίγη δράση, μέτριο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Boys_II

Bad Boys Collection
Bad Boys II 2003 Bad Boys II 2003 Bad Boys II 2003