Bad Boys 1995

Tips:

Το Bad Boys είναι μια αμερικανική κωμωδία δράσης του 1995, σκηνοθετημένη από τον Michael Bay, παραγωγής Don Simpson και Jerry Bruckheimer, και με πρωταγωνιστές τους Martin Lawrence, Will Smith, Téa Leoni, Tchéky Karyo, Theresa Randle και Joe Pantoliano. Η ταινία έλαβε μικτές κριτικές από κριτικούς, αλλά ήταν εμπορικά επιτυχημένη και δημιούργησε δύο σίκουελ, το Bad Boys II (2003) και το Bad Boys for Life (2020).

Story:

Οι δια βίου φίλοι Mike Lowrey και Marcus Burnett είναι αφοσιωμένοι ντετέκτιβ ναρκωτικών της αστυνομίας του Μαϊάμι που ερευνούν 100 εκατομμύρια δολάρια κατασχεμένης ηρωίνης της Μαφίας, τη μεγαλύτερη αποτυχία της καριέρας τους που κλάπηκε από ένα ασφαλές αστυνομικό θησαυροφυλάκιο. Οι Εσωτερικές Υποθέσεις υποψιάζονται ότι επρόκειτο για εσωτερική δουλειά και απειλούν να κλείσουν ολόκληρο το τμήμα εκτός και αν ανακτήσουν τα ναρκωτικά μέσα σε 72 ώρες.


Bad Boys 1995

Βασισμένη καθαρά επάνω στις ερμηνείες του Martin Lawrence και Will Smith. Κλασικό σενάριο, με λίγη δράση, λίγη πλοκή, λίγο ιδιαίτερο χιούμορ και λίγη περιπέτεια. Δηλαδή λίγο μέτρια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Boys_(1995_film)

Bad Boys Collection
Bad Boys 1995 Bad Boys 1995