Amores Perros 2000

Tips:

Το Amores perros - Χαμένες αγάπες, είναι μια μεξικανική αστυνομική δραματική ταινία του 2000 σε σκηνοθεσία Alejandro González Iñárritu (στο μεγάλου μήκους σκηνοθετικό του ντεμπούτο) και σενάριο Guillermo Arriaga, βασισμένη σε μια ιστορία και των δύο. Πρωταγωνιστούν οι Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo, Álvaro Guerrero, Vanessa Bauche, Jorge Salinas και Adriana Barraza.
Το Amores perros είναι η πρώτη δόση στην «Τριλογία του Θανάτου» του González Iñárritu, που διαδέχθηκαν το 21 Grams και το Babel.

Story:

Η ταινία είναι κατασκευασμένη από τρεις ξεχωριστές ιστορίες που συνδέονται από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που φέρνει τους χαρακτήρες για λίγο κοντά.
Οκτάβιο και Σουσάνα. Ο Οκτάβιο (Γκαέλ Γκαρθία Μπερνάλ) είναι ερωτευμένος με τη σύζυγο του αδερφού του, Σουσάνα (Βανέσα Μπάουχε) και αντιπαθεί τον τρόπο με τον οποίο κακοποιείται ο αδελφός του Ραμίρο (Μάρκο Πέρεθ). Ο Οκτάβιο προσπαθεί να την πείσει να το σκάσει μαζί του. Ο τοπικός τραμπούκος Jarocho, χαρούμενος μετά τη νίκη σε μια κυνομαχία, αφήνει τον σκύλο του να χαλαρώσει σε μερικά αδέσποτα και απειλείται από έναν αλήτη που κρατά ένα μαχαίρι. Τελικά, ο Jarocho αμολάει τον σκύλο του στο rottweiler του Octavio, Cofi, αλλά ο δικός του σκύλος σκοτώνεται.
Ντάνιελ και Βαλέρια. Ο εκδότης περιοδικού Daniel (Álvaro Guerrero) αφήνει την οικογένειά του για να ζήσει με την αγαπημένη του Valeria (Goya Toledo), μια Ισπανίδα supermodel. Την ημέρα που μετακομίζουν μαζί, το πόδι της Βαλέρια έχει σπάσει σοβαρά στο τροχαίο του Οκτάβιο και δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο. Καθώς η Valeria αναρρώνει στο διαμέρισμα του Daniel, ο σκύλος της Richie εξαφανίζεται κάτω από μια σπασμένη σανίδα δαπέδου και παγιδεύεται.
Ελ Σίβο και Μαρού. Ο αλήτης που περιστασιακά εμφανίζεται στην ιστορία του Octavio αποκαλύπτεται ότι είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος που ονομάζεται El Chivo (Emilio Echevarría). Είναι πρώην δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο που φυλακίστηκε μετά από τρομοκρατικές ενέργειες για αντάρτικα κινήματα. Προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την κόρη του, τη Μαρού, την οποία εγκατέλειψε όταν άρχισε να συμμετέχει στο αντάρτικο και πιστεύει ότι είναι νεκρός. Είναι έτοιμος να κάνει ένα χτύπημα σε έναν επιχειρηματία όταν το τροχαίο του Οκτάβιο τον διακόπτει.


Amores Perros 2000

Πολύ καλή προσέγγιση μιας κοινότητας στο Μεξικό. Η αθέατη πλευρά της άγριας πραγματικότητας, που μέσα από την μυθοπλασία θεωρώ ότι εδώ κάνει μεγάλη αίσθηση.
Εδώ δεν υπάρχει διασκέδαση, μόνο τροφή για σκέψη. Θεωρώ ότι η πιο “άγρια” τριλογία από ταινίες και σειρές που έχω δει, είναι μια “πικρή γεύση” από την πραγματικότητα που ΔΕΝ θα ήθελα να υπάρχει.
Μεξικό — Amores Perros (2000 film)
Βραζιλία — City Of God (2002 film)
Αργεντινή — Puerta 7 (2020 series)



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Amores_perros


Amores Perros 2000 photo album


Amores Perros 2000 Amores Perros 2000
Amores Perros 2000 Amores Perros 2000